Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Om oss

Ainstall AS ble startet av Petter Dahl og Ansgar Joten i 2008, og holder til på Jaren i Gran kommune.

Bakgrunnen for oppstart var et ønske om å starte noe eget etter mange år i bransjen. Med årene er vi blitt en godt etablert elektrikerbedrift i området, og vi leverer i dag elektrikertjenester til privatpersoner og virksomheter, både på Hadeland og i området rundt.

 

Trenger du en dyktig elektriker på Hadeland? Kontakt oss gjerne for en hyggelig samtale.

Alt innen elektroinstallasjon

Med mer enn 30 år i bransjen kan våre elektrikere bistå med alt fra prosjektering og installasjon til kontroll og gjennomgang av alle elektroniske anlegg. Vi har høy kompetanse innenfor vårt fagfelt, og er godkjent for ansvarsrett, har ekomnettautorisasjon og er registrert i Elvirksomhetsregisteret. Vi utfører el-arbeid på både nye og eldre bygg, samt næringsbygg.

Du kan lese mer om våre ulike arbeidsområder her.

Gode anlegg til konkurransedyktige priser

For oss ligger fokus alltid på kunden. Vi strekker oss langt for at våre kunder skal føle seg trygge og ivaretatt når vi utfører arbeid på deres elektroinstallasjoner. Vårt mål er å levere gode anlegg til avtalt tid og konkurransedyktige priser.

Vi er også godkjent lærebedrift, og er stolte av å kunne gi morgendagens elektrikere grundig opplæring og et godt første møte med elektrikerbransjen.