Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Brannalarmanlegg

Vi leverer og installerer brannalarmanlegg

Et brannalarmanlegg er nødvendig for å varsle om brann og røykutvikling. For at anlegget skal fungere optimalt, er det viktig at det er installert på riktig sted og på riktig måte. Vi besitter omfattende kompetanse, og vil hjelpe deg med å utforme den løsningen som gir deg mest trygghet.

Sentral og tilgjengelig plassering i boligen

Vi vet hvor faren for brann er spesielt stor, og hjelper deg med brannsikring av din bolig. For optimal sikring, skal brannalarmanlegget plasseres sentralt og være lett tilgjengelig i hovedbygningen. Når vi installerer ditt alarmsystem, ser vi på den helhetlige utformingen av din bolig eller bygning og tilpasser anlegget deretter. Vi har anlegg tilpasset både små og større bygninger.

Vi verdsetter gode kundeforhold

Med lang erfaring med arbeid på alarmsystemer, kjenner vi alle forskrifter og offentlige krav. Disse følger vi nøye. Brannalarmanleggene vi leverer skal øke sikkerheten til de som befinner seg i bolig og bygg, og til enhver tid fungere optimalt.

Du vil få grundig opplæring og forståelse for ditt anlegg, samt all nødvendig dokumentasjon på korrekt montering. Vi kommer til avtalt tid, og ønsker alltid å gjøre våre kunder fornøyde.


Har du noen spørsmål vedrørende våre brannalarmanlegg, kan du ta kontakt for et uforpliktende tilbud her.