Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Rehabilitering

Ved rehabilitering av bolig og industribygg er det viktig at det elektriske anlegget også er i god stand.

Vi rehabiliterer og utbedrer elektriske anlegg i alle typer bygg. Med høy elektronikkfaglig kompetanse og lang erfaring med utbedring og optimalisering av elektriske installasjoner, er vi i stand til å bistå med tips og gode råd. Dermed vil du som kunde få skreddersydde løsninger utformet etter dine behov.

Et elektrisk anlegg som henger med i tiden

Hus og leiligheter som ble bygget for omkring 20 år siden er ikke tilpasset de elektriske installasjoner som folk flest har i sine boliger i dag. Med andre ord vil mange oppleve at deres elektriske anlegg er utdatert, og dermed ha behov for rehabilitering eller utskiftning. Ta kontakt med oss hvis du går med planer om å pusse opp boligen din, så hjelper vi deg med å møte nåtidens krav.

Erfaren elektriker på Hadeland

Ved å la oss i Ainstall ta hånd om din rehabilitering, er du sikker på at arbeidet blir utført av kvalifiserte fagfolk. Vi kommer gjerne med råd og anbefalinger om løsninger som vil optimalisere sikkerhet og funksjonalitet i din bolig, samtidig som du holder kostnadene nede.

Ved nybygg eller rehabilitering anbefaler vi for eksempel at elektrisk arbeid gjøres parallelt med snekkerarbeidet, da dette vil være mest kostnadseffektivt.

Ønsker du hjelp med utforming eller utbedring av elektrisk anlegg i din bolig? Kontakt oss gjerne for en hyggelig og uforpliktende samtale.