Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Smarthus

Vi kan hjelpe til med smarthus

I et smarthus får du en bolig hvor lys, varme og andre elektroniske apparater styres gjennom smarte tekniske løsninger. Med enkle brytere får du kontrollert strømforbruk, lys, varme og andre elementer i huset ditt. Et godt smarthus skal bidra til å styre alle energikildene i et bygg, slik at du har oversikt over all bruk, samtidig som løsningene skal være energibesparende.


Smarthus passer for alle

Enten du bor i leilighet, rekkehus eller enebolig er løsninger for smarthus mulige å benytte. Spørsmålet om smarthus dukker ofte opp ved nybygging eller ved kjøp av ny bolig, men det er også mulig å gjøre smarthustilpasninger for eldre boliger.
 
Smarthusløsningen blir tilpasset etter boligen din, og vi skreddersyr den pakken som best imøtekommer dine behov. Løsningene kan enkelt bygges om, og tilpasses endrede behov.
 

Energieffektivt og miljøvennlig

Ved installasjon av smarthus vil du med tid oppleve lavere energibruk, som vil spare deg for store strømutgifter og også skåne miljøet. At du kan motta varsler fra en fjernkontroll gjør at du har større kontroll over boligen din ovenfor skader og innbrudd. Smarthusløsninger gir dessuten boligen din en verdiøkning, og er med på å skape et fint helhetsinntrykk.