Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Spredenett

Vi installerer spredenett

Et spredenett er et godkjent kablingssystem for data og telefoni. For at det skal fungere optimalt, er det visse betingelser og forutsetninger som må ligge til grunne. Spredenettet består av kabler, optisk fiber, kontakter og annet som er med på å påvirke båndbredden og nettverket.
 
Vi er godt kjent med installasjon av spredenett, og er klar over pålagte krav og retningslinjer for installasjon.
 

Vi leverer spredenett både til private og bedrifter

Vi tilbyr installering av spredenett hos både privat- og bedriftsmarkedet. Vi har god fartstid i bransjen, og har dermed opparbeidet lang erfaring med spredenett på forskjellige boligtyper.Vi kjenner dermed godt til prosessene man må gjennom ved utreding av installasjonsmuligheter. Vi er opptatt av å gjøre en grundig konsultasjon, og gi dere råd og riktig veiledning underveis.
 

Alt du trenger innenfor elektrisk installasjon

Enten du er privatperson eller i bedriftsmarkedet, kan vi være behjelpelige med alt du trenger innen elektrisk installasjon. Vi er også opptatt av å følge opp våre kunder, og anbefaler derfor å benytte mulighetene til årlig konsultasjon med våre spesialister. Dette vil både være lønnsomt og lærerikt.
 
I tillegg til å installere spredenettverk, kan vi foreta elektrisk sjekk av hele boligen, installere brannalarmanlegg, hjelpe med utendørsbelysning, legge varmegulv, gi råd innen energisparing eller også bistå med å endre din bolig til et smarthus.