Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Sterkstrøm

Vi hjelper dere med sterkstrøm

I Sterkstrømsanlegg opereres det ofte med store strømstyrker, og tyngre kraftoverføringer til installasjoner i boliger og industri. Vi har lang erfaring med sterkstrømsanlegg, og kjenner til bolig- og bygningsstrukturen, og de prosessene man må igjennom ved utredning av sterkstrømsinstallasjoner.

Vi er opptatt av å gjøre en grundig konsultasjon, og gi dere råd og riktig veiledning underveis.
 

Sterkstrøm hos bedrifter

Vi tilbyr elektrisk installasjon til både privat- og bedriftsmarkedet. Sterkstrøm er en tjeneste som er hovedsakelig rettet mot bedrifter da de oftere har slike behov. Enten du er leder av en bedrift, eller prosjektleder i en HMS-gruppe er det viktig å sørge for at deres elektriske anlegg er i orden.
 
Miljøvennlighet, og energibesparing står sentralt i alt vi leverer, og vi jobber for å gi dere riktig og grundig vurdering av deres type energibruk og kostnader tilknyttet dette.
 

Vi er ditt naturlige førstevalg innen elektrisk installasjon

I tillegg til å installere sterkstrømanlegg kan vi bistå med alt annet innenfor elektrisk installasjon. Om du har behov for elektrisk sjekk av bolig, råd innenfor energisparing, om du trenger hjelp med brannalarmanlegget, eller ønsker hjelp med utendørsbelysningen kan vi bistå med den ekspertisen du trenger.