Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Svakstrøm

Viktig å installere svakstrøm riktig

Du er selv ansvarlig for at alt det elektriske er vedlikeholdt i boligen din. Men foruten å skifte diverse deksler, skifte lyspærer, og montere ledninger med støpsel er det lite man har lov til å installere på egenhånd, da dette kan straffe seg ved eventuelle forsikringssaker.
 
Svakstrøm representerer tjenestene i boligen din som bruker mindre strøm. Det er de mindre installasjonene, som allikevel er anbefalt at man engasjerer profesjonelle og sertifiserte elektrikere for å få installert..
 

Vi installerer alt innen svakstrøm

Vi har lang og bred erfaring innen installering av svakstrøm, og hjelper deg med blant annet med:
  • Brannalarmanlegg
  • Innbruddsanlegg
  • Adgangskontoll
  • Kabling for data, tv og telefon
  • Datanett
Om du er usikker på de forskjellige mulighetene og om hva som vil egne seg best, sørger vi for å gi deg nok kunnskap slik at du blir trygg på å ta de riktige valgene. Vi vil se helhetlig på boligen din, og gi deg en grundig konsultasjon på hvilke installasjoner vi bør utføre.


Vi tilbyr alt innen elektrisk installasjon

I tillegg til svakstrøm, kan vi bistå med alt annet du trenger innenfor elektrisk installasjon. Kanskje du ønsker varmegulv, eller ønsker en generell elektrisk sjekk? Vi gir deg også viktige råd i forbindelse med energisparing, og alt du trenger å vite om utendørsbelysning.