Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Varmegulv

Flere fordeler med varmegulv

Varme i gulvet bidrar til å bedre rommets inneklima, og kan gi stabil varmetilførsel over lengre tid. I tillegg til å skape bedre trivsel i din bolig, kan varme i gulvet også motvirke fukt og råte. Vi har høy kompetanse på elektriske installasjoner, og installerer elektrisk gulvvarme i nye og eldre boliger.

Vi legger gulvvarme i alle typer boliger

De fleste nyere boliger er godt isolert, og stiller derfor ikke de samme kravene til oppvarming som det litt eldre boliger gjør. Da kan elektriske varmeløsninger være et godt og kostnadseffektivt alternativ.

 

Varmekabler eller varmefolie kan legges under parkett, tregulv eller laminat, og har lave installasjonskostnader sammenlignet med for eksempel vannbåren varme. Mange velger også varmefolie ved rehabilitering, da de med dette slipper å rive opp og støpe nytt gulv i boligen.

Din leverandør av elektriske installasjoner

Våre elektrikere sørger for at varmen i gulvet fordeles jevnt, og at arbeidet blir gjort i henhold til alle forskrifter. Vi setter alltid kunden i fokus og leverer varmegulv av høy kvalitet til avtalt tid.

I tillegg til å hjelpe deg med gulvvarme, kan våre elektrikere også hjelpe deg med annet arbeid på ditt elektriske anlegg. Det kan blant annet være gunstig å kombinere legging av varmegulv med en grundig elektrisk sjekk av bolig og sikringsskap, for å kontrollere at alt fungerer som det skal. Feil på det elektriske anlegget kan i verste fall ha alvorlige konsekvenser, og vi anbefaler alle å få utført en årlig kontroll av sin bolig.

 

Lurer du på om elektrisk gulvvarme vil være et godt alternativ i din bolig? Kontakt oss gjerne for en hyggelig prat